banner
banner

Profil tvrtke

Bravarija Piljek prisutna je i uspješno posluje na tržištu sigurnosti već više od 25 godina.

Kroz dugogodišnje iskustvo u opremanju objekata sigurnosnim proizvodima uočili smo da naši klijenti žele siguran, funkcionalan  i udoban radni prostor, te smo svoj asortiman odlučili proširiti uredskim namještajem.

Tako je započela naša uspješna suradnja sa poznatim poljskim proizvođačem UNIQUE Sp.z.o.o., čiji smo distributer uredskih i konferencijskih stolica.

Suvremeni način života podrazumijeva mnogo provedenog vremena u poslovnom okruženju, pred računalom, te su udobnost i praktičnost postali vrlo važni  za zadovoljstvo, ali i zdravlje.

Sukladno tome,  nudimo rješenja za kompletno opremanje radnog prostora kako bi se maksimalno povećala njegova udobnost i funkcionalnost.

Sve stolice iz našeg programa proizvedene su po najvišim europskim standardima i isporučuju se sa atestima i potvrdama o sukladnosti prema HRN normama.

Estetika i udobnost radnog prostora naša su misao vodilja.

Obratite nam se s povjerenjem!

 

CERTIFIKATI 

Uvedeni Sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001 i Sustav upravljanja zaštitom okoliša ISO 14001 garancija su visoke kvalitete naših proizvoda i usluga i visoke orijentiranosti na kupca. Nositelj smo Certifikata bonitetne izvrsnosti ‘AAA’ i uvršteni u 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj, što je ujedno i referenca da smo siguran, ugledan i poželjan partner.